Kurumsal Is Bilgisayarlari

Ofis ve üretimhanelerinizdeki iş akışına göre ihtiyacınız olan iş istasyonu bilgisayar ihtiyaçlarınızı tespit ediyor ve güvenilir markalar kullanarak temin ediyoruz. İş istasyonu ihtiyaçlarınızı karşılarken HP, DELL, LENOVO, ASUS, PRO2000 ve CBOX gibi markaları tercih ediyoruz. İhtiyaçlarınıza göre kaliteli marka ekipmanlar kullanarak özel konfigürasyon oluşturuyoruz.

Çok Fonksiyonlu Yazici ve Tarayici Ürünleri
Profesyonel baskı, tarama, faks ve kopyalama özelliklerine sahip geniş araç seçenekleriyle ofis çalışanları ve çalışma gruplarına daha kısa zamanda daha çok işi daha kolayca yapabilme esnekliğini veren renkli ve siyah/beyaz çözümleri sunarken XEROX, CANON, HP, KODAK, LEXMARK, PANASONIC ve SAMSUNG gibi markaları tercih ediyoruz.
Tasinabilir Bilgisayarlar ve Tabletler

Ofis ve sahada kullanımınıza göre ihtiyacınız olan notebook, netbook veya tablet bilgisayar ihtiyaçlarınızı tespit ediyor ve güvenilir markalar kullanarak temin ediyoruz. Taşınabilir bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılarken APPLE, SAMSUNG, HP, DELL, LENOVO, ASUS, ACER, PRO2000 ve CBOX gibi markaları tercih ediyoruz.

Yönetilebilir Ag Ürünleri, Router ve Modemler
Firmanızın network altyapısının tasarlanması ve oluşturulması, güvenlik analizi, güvenlik cihazı ihtiyaçlarının belirlenmesi kurulumu, uzak bölgeler arasında network bağlantılarının kurulması, yedekli network altyapılarının oluşturulması, yapısal kablolama gibi ihtiyaçlarınız için proje üretiriz. Bu kapsamda ihtiyaçlarınızı karşılarken CISCO, HP, ASUS, ALCATEL, DELL, AIRTIES ve DRYTEK gibi markaları tercih etmekteyiz.
Sunucu Bilgisayarlar ve Aksamlari

İşletmenizde iş akışını daha iyi yönetebilmeniz ve iş istasyonu bilgisayarlarınızı kontrol altında tutabilmeniz için her ölçekteki işletme için projelendirilerek ihtiyaçlarınızı tespit ediyor ve güvenilir markalar kullanarak sunucu bilgisayar altyapınızı bütün olarak temin ediyoruz. Sunucu bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılarken HP, DELL ve IBM gibi markaları tercih ediyoruz.