Endüstriyel 3G Router ve Modemler
Mobil Genişbant çözümleri , GPRS / EDGE ile başlamış, 3G ( UMTS / WCDMA ) / HSPA ( HSDPA / HSUPA ) ile günümüzde kullanılabilir hale gelmiş ve HSPA+ / LTE / Wimax gibi geliştirilmeye devam edilen teknolojiler ile kurumların İnternet / WAN / M2M telekomünikasyon ihtiyaçlarını karşılayan bir çözümdür. Güvenli ve veri / ses / görüntü servisleri için; DES, 3DES, AES kriptolama eknikleri ile VPN tünelleme olanağı sunar.
3G Sinyal Güçlendirici Sistemler

Yerleşim merkezlerinden uzakta bulunan fabrika, tesis ve şantiyelerin bulunduğu alanın coğrafi özellikleri ve yerleşim birimlerine uzaklığı nedeni ile bazen 3G teknolojisini kullanarak yeterli verim alınamamaktadır. Bu tür olumsuzlukların yaşandığı durumlarda GSM şebekelerinin bulunduğu lokasyon ve mesafeye göre güçlendirici ve anten uygulamaları yaparak hiç sinyal alınamayan noktalarda dahi 7-8MB internet hızları elde edilebilmektedir.

GSM Sinyal Güçlendirici Sistemler

Yerleşim merkezlerinden uzakta bulunan fabrika, tesis ve şantiyelerin bulunduğu alanın coğrafi özellikleri ve yerleşim birimlerine uzaklığı nedeni ile bazen GSM şebekelerinden yeterli verim alınamamaktadır. Bu tür olumsuzlukların yaşandığı durumlarda GSM şebekelerinin bulunduğu lokasyon ve mesafeye göre güçlendirici ve anten uygulamaları yaparak hiç sinyal alınamayan yada iletişimde kesiklik yaşanan noktalarda da verimli bir iletişim sağlanır.