Dokunmatik Bilgisayarlar

Günümüzde bir çok alanda kullanılabilen dokunmatik bilgisayar ürünleri, genel olarak Ağırlama, Otomasyon, OT/VT, Dokunmatik Satış Sistemleri, Restoranlar ve Perakende gibi sektörlerde hızla yaygınlaşmaktadır. Dokunmatik bilgisayarlar temelde operatör vasıtası ile yapılan işlemlerin self servis olarak yapılmasına imkan sağlar.

Multitouch Kiosk ve Signage Ürünleri

Günümüzde dokunmatik ekran teknolojisi yaşamın birçok alanında kullanılıyor. Kiosk ve dijital signage pano ürünleri perakende satış ofisleri, stadyumlar, kurumsal etkinlik alanları, toplantı odaları, mağazalar, sunum merkezleri, restoranlar, alışveriş merkezleri, oteller, fuarlar ve interaktif pazarlama alanları gibi birçok alanda kullanılabiliyor. Dış mekana uygun kabin düzenlemeleri ile rüzgarın ve yağmurun hakim olduğu ortamlarda kullanılabilirler.

Dokunmatik Ekranlar

Yazılım sektörünün gelişmesi ve dokunmatik ekranlı tablet bilgisayarların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanıcı ile etkileşimli olabilecek hemen her alanda ekranları dokunarak yönetme talebi ortaya çıkmaktadır. Dokunmatik ekranlar özel üretim banko, kiosk, dijital pano, dijital kontrol panoları gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Duvar Görüntü Sistemleri

Konser, miting alanlarında kullanılan Video Duvar görüntü alanları için çok sayıda 32”-40”-42”-46”-55”-65”-70”-82” ekranlar yerleştirilebilir, bu ekranlar ev ortamında kullanılmaya uygun standart TV ünitelerinden farklı olarak zorlu koşullarda çalışmaya uygun tasarımlı ürünlerdir. Profesyonel LCD ekranlar, interaktif uygulamalar için kullanım alanına göre dokunmatik olarak temin edilebilir. 2, 4 veya 6 eş zamanlı dokunma opsiyonları kullanılabilir.