Ev ve Ofis Tipi IP Kameralar

Evinizde ve ofisinizin içinde kullanabileceğiniz hızlı ve ekonomik çözümlerin sağlandığı kamera ve görüntüleme sistemleri ürünleridir.

Bu ürün yelpazesinde kullanılan ürünler kapalı alanda ihtiyaca öre 10mt - 20mt -30mt gibi gece görüş olanağı sağlayan fiyat olarak ekonomik ve ihtiyaca göre DVR cihazı gerektirmeyen IP kameralar bulunur.

İster evinizde bebeğinizin yatak odasını takip edin isterseniz ofisinizde personelinizin çalışma düzenini denetleyin, iç mekanda bu sistemleri kullanarak sizlere özel çözümler üretiyoruz.

Bu sistemleri internete bağlayarak gibi akıllı telefonlarınızdan 7/24 canlı izleme yapabilirsiniz.

IP Tabanlı Basit Çözümler :

Evinizde, mesken girişleri, koridorlar ve çocuk odası gibi önem arz eden noktalar için ihtiyaç adedi fazla olmadığından bu cihazları kullanmak daha pratik çözümler oluşturur.

Örneğin çocuk odasında bebeğinizi denetlemek istiyorsunuz, bu durumda bir adet hareket kabiliyeti olan kablosuz IP kamera kullanarak hiç bir ek kayıt cihazı yada oynatıcıya ihtiyaç duymadan sistemi kullanabilirsiniz. Bu sayede kayıt ve izleme özellikleri için yüksek gerekli maliyete katlanmak zorunda olmadan amacınıza ulaşabilirsiniz.

Ev ve Küçük Ofisler için CCTV Çözümleri :

Evinizde ve ofisinizde, ana girişleri, koridorlar ve çalışma odaları gibi noktalarda 10mt - 20mt - 30mt gibi gece görüş seçenekleri ile kullanılabilen kameralar kullanılarak ihtiyaca göre lens seçimi yapılarak size özel çözümler oluşturulur. 

Kurulacak kapalı devre güvenlik kamerası sistemi için, ihtiyaca göre iki farklı altyapı kullanılabilir. Projelendirme mantığına göre IP tabanlı ve koaksiyel görüntü kablosu tercih edilebilir veya her iki altyapıda uygun DVR kayıt cihazı kullanılarak bir arada uygulanabilir.

Ev ve ofislerinizde kullanacağınız kapalı devre güvenlik kamerası sistemi için kayıt kalitesi ve geçmişe dönük depolama süresine göre model ve sabit disk seçimi yaparak sizin için en uygun kayıt sistemini oluşturuyoruz 


 Kullandığımız Markalar :
 
 
 

Dökümanlar