Profesyonel CCTV Kamera Sistemleri

Ofisler, alışveriş merkezleri, fabirkalar ve açık alan besi çiftlikleri gibi alanlarda 100mt gibi uzun mesafe gece görüş seçenekleri ile kullanılabilen kameralar kullanılarak ihtiyaca göre geniş açılı, otomatik odaklama özellikli gibi farklı lens seçimi yapılarak size özel çözümler oluşturulur.

Bu ürün yelpazesinde kullanılan ürünler açık ve kapalı alanda ihtiyaca öre 10mt - 100mt aralığında gece görüş olanağı sağlayan yüksek teknoloji barındıran kameralardır.

Proje ihtiyaçlarına göre bu kameralarda muhafazalı ve su geçirmez dış mekan montaj kitleri kullanılabilir. Ayrıca yine kullanılacak yere ve ortama göre çeşitli lens ilaveleri uygulanabilir.

Bu sistemleri internete bağlayarak gibi akıllı telefonlarınızdan 7/24 canlı izleme yapabilirsiniz.

Kapalı devre güvenlik kamerası sisteminin altyapı projesi çıkartılırken maksimum fiyat performans çalışması yapılır. Bu çalışma sonucuna göre özellikle yüksek kablolama metrajı olan alanlarda fiber optik kablolama ve kablosuz çözümler değerlendirilir. 

Kurulacak kapalı devre güvenlik kamerası sistemi için, ihtiyaca göre iki farklı altyapı kullanılabilir. Projelendirme mantığına göre IP tabanlı ve koaksiyel görüntü kablosu tercih edilebilir veya her iki altyapıda uygun DVR kayıt cihazı kullanılarak bir arada uygulanabilir.

Kullanacağınız kapalı devre güvenlik kamerası sistemi için kayıt kalitesi ve geçmişe dönük depolama süresine göre model ve sabit disk seçimi yaparak sizin için en uygun kayıt sistemini oluşturuyoruz 


 Kullandığımız Markalar :
 
 
 

Dökümanlar