Turnike ve Bariyerler

Tesislerinizde personel veya ziyaretçi geçişlerini kontrol altında tutmak amacı ile turnikeler günümüzde artık kullanılması zorunlu olan ürünlerin başında gelmektedir.

Mekan özelliklerine göre tek ayaklı, çift ayaklı, oval yada köşeli tasarımlardan biri tercih edilebilir.

Kamu ve özel otoparklarda yabancı araçların girişlerinin kontrol altına alınması,geçişlerin düzenlenmesi ve takip altına alınması için ise araç bariyerleri kullanılmaktadır.

  

Projelendirme

Kurumunuzun belirlediği veya bizim tavsiye edeceğimiz turnike veya bariyer modelinin size özel yazılıma entegre edilmesinden sonra izinsiz geçişlere musade edilmeyecektir.Turnike veya bariyerler üzerindeki Barkod okuyucular ve RFID kart okuyucular sadece sistemin tanıdığı kart veya fişlere geçiş hakkı tanıyacak şekilde programlanmıştır. Geçiş hakkı yok , yetersiz bakiye, Tanımsız kart, geçersiz bilet gibi okutmalarda turnikeden yatırımcı firmanın isteklerine  göre uyarı sesleri alınabilmektedir. Belirlenen turnikenin özelliklerinin desteklediği bütün geçiş tipleri SeaSta Turnike tarafından kontrol edilebilmekte ve yapılan geçişler anlık olarak merkeze
gönderilmektedir.

  • Barkodlu Geçişlerin Yönetimi
  • RFID Kartlı Geçişlerin Yönetimi
  • Jetonlu Geçişlerin Yönetimi
  • Hata Mesajlarının Yönetimi


Hata Sesleri Yönetimi

 Turnikelerin geçiş izni verip vermediğinin müşterilere ve görevlilere uyarı sesi olarak bildirilmesi.
 Satın alınan turnikenin özellikleri insan sesini kapsayan sesli mesajlara sahipse uyarı sesi olarak kullanılması sağlanabilmektedir.


Turnike üstü LCD Dokunmatik Ekranlar

 Kartlı geçişlerde müşterinin geçiş sonrası ne kadar bakiyesi kaldığını görebilmesi için Turnikeye entegre edilmiş LCD Dokunmatik ekranlarla bilgilendirmeler yapılarak , müşteri memnuniyeti artırılacaktır.

Dökümanlar